Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

29 år og ramt af børnesygdomme

Advan Cup 
16/08/07 

Bare fordi det efterhånden er længe siden, man har været barn, kan man godt være plaget af børnesygdomme. Det har Anders Majgaard måttet sande i år.
 

"Den første del af sæsonen var ikke noget at råbe hurra over" fortæller Anders, der dog aldrig har opgivet Baby-BMW'en. "Bilen kørte ikke som jeg ville i Åbningsløbet, og på Sturup blev jeg "hjulpet" ud igennem autoværnet."


Der har vi synderen – fugten har taget livet af styreboksen. En ny er på vej til Danmark.
(Foto: Spider-Web.dk)

På Padborg Park stillede teamet op med en bil, der skulle virke. Teoretisk set, ihvertfald. Den kørte stadig ikke som den burde. Derfor er sommerpausen blevet brugt til at gennemsøge bilen for fejl, men hverken sensorer eller andre stumper på bilen viste fejl af nogen slags. Men til sidst blev fejlen fundet: Styreboksen kan ikke tåle fugt! Og fugtigt – det var der på Padborg Park! En ny styreboks er naturligvis blevet bestilt, men selvom det næppe overrasker hverken Anders eller resten af JA Motorsport, kan styreboksen med lidt held først være færdig lige inden Grand Prix Danmark.


Efter en problematisk første del af sæsonen, ser fremtiden nu lys ud for Anders Majgaard.
(Foto: Spider-Web.dk)

"Det er da surt, for det betyder at vi skal køre med en standard styreboks i denne weekend" konkluderer Anders, og fortsætter: "Men der skal mere til at slå os ud. Vi stiller op om vi så skal skubbe bilen rundt på banen, for det kan jo være at vi kan komme udenom en konkurrent eller to alligevel!"

JA Motorsport
Spider-Web.dk


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • JA Motorsport
  • Padborg Park
  • 19/08/07 - Padborg Park - Advan Cup
  •