Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Samarbejde i kullissen

DTC Cup 
16/08/07 

Selv om konkurrencen i toppen af Danish Touringcar Championship er både hård og tæt, så er der teams der også har overskud til at hjælpe andre deltagere i klassen, noget som blandt andet JA Motorsport nyder godt af.
 

"Det er altid svært at være ny i en klasse, og hører man samtidig til blandt de mindre teams, kan opstarten være mere end svær" - udtaler Jesper Ternvalt - "men så er det rart at der blandt de store etablerede teams er nogle som har overskud til at hjælpe os små."

Den hjælp som Jesper Ternvalt her tænker på, er den hjælp han får fra JM Racing, hjælpen er så stor at han nogen gange næsten føler sig som deres 'juniorteam'.
Hjælpen strækker sig lige fra tips til hvor man kan skaffe de rette stumper til BMW raceren, hvem man kan købe hvad af, over udvidet køreinstruktion af JM Racings topkører Michael Outzen, samt stor hjælp af Outzens mekaniker Leif og hans hjælpere - der bare kan fikse det hele!


Michael Outzen er, ligesom resten af JM Racing teamet, altid klar med en hjælpende hånd.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Den hjælpsomhed man møder hos JM Racing, fra alle i teamet, er uvurderlig for mig og mine hjælpere, og burde være et forbillede for de øvrige teams, fremfor alt deres brødnid og klynkeri" - slutter Jesper Ternvalt.

JA Racing


Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • Michael Outzen
  • JA Motorsport
  • JM Racing
  •