Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Justin Wilson favorit

CCWS 
19/08/07 

Indenfor Champ Car World Series nævnes Justin Wilson som favorit, ikke til at vinde mesterskabet, men til at overtage 'mesterens' plads i Newman Haas Lanigan Racing teamet.
 

Den førende kører i Champ Car World Series mesterskabet, vinderen fra de foregående tre sæsoner, franskmanden Sebastien Bourdais der kører for Newman Haas Lanigan Racing teamet skifter til næste sæson over til Formel 1, hvor han skal køre for Toro Rosso teamet.

Bourdais skifte til Formel 1 efterlader en tom plads i mesterskabs- teamet Newman Haas Lanigan Racing, en plads som der helt sikker bliver stor rift om.
Men allerede inden gætterierne og rygterne rigtig er kommet i gang, så ser det ud til at der allerede er udråbt en storfavorit til pladsen - den 29 årige englænder Justin Wilson.

Justin Wilson vandt Formel 3000 mesterskabet i 2001, startede i Formel 1 i 2003 hos Minardi, og skiftede midt i sæsonen til Jaguar F1 teamet.


Justin Wilson sammen med Jaguar Formel 1 raceren fra 2003.
(Foto: Bryn Lennon / Getty Images)

2004 rykkede han over Atlanten, til Champ Car World Series og Mi-Jack Conquest Racing.
2005 skiftede han over til RuSport som gav ham de første sejre i serien, som han sluttede på 2. pladsen. Siden er det dog ikke gået så godt for RuSport, der ikke rigtig har fungeret efter en omstrukturereing.
Derfor vil et skifte til Newman Haas Lanigan Racing være et logisk træk for Justin Wilson.


Justin Wilson i RuSport raceren 2006, bliver den nu skiftet ud med en fra Newman Haas Lanigan Racing .
(Foto: John Brondum / DropTheFlag.com)

Skifter Justin Wilson over til Newman Haas Lanigan Racing, bliver han teamkollega med Graham Rahal, der allerede har sikret sig en 2008 kontrakt med teamet.
Graham Rahal rykkede i år op fra Champ Car Atlantic Series.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Graham Rahal
  • Justin Wilson
  • Newman/Haas Racing
  •