Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Rallycross banen er godkendt

Rallycross 
18/08/07 

Anlægsaktiviteterne har været store på Ring Djursland det sidste stykke tid, og selv ikke det uregerlige vejr har kunne vælte tidsplanen, hvilket har resulteret i at de nu har en færdig og godkendt Rallycross bane klar.
 

Tirsdag i denne uge var 'dommedag' for Fonden Ring Djursland Motorsport og DMKA der står bag både driften af Ring Djursland samt for opbygningen af den nye Rallycross bane.

Under tirsdagens gennemgang af banen, kunne DASU's repræsentanter konstatere at alt arbejdet var udført korrekt, samt at alle sikkerhedsforanstaltninger var på plads, hvorefter de godkendte banen.

Den tidligere Rallycross bane på Ring Djursland blev af mange betegnet som en af de bedste, hurtigste og mest spændende i Europa, og de Rallycross eksperter der har set den nye bane er alle enige:
Den nye bane er endnu bedre, og endnu hurtigere, så der er lagt op til nogle meget spændende Rallycross løb næste weekend hvor banen bliver indviet.

Selve indvielsen finder sted i weekenden den 25. og 26. august, hvor lørdagen er afsat til løb på den hidtidige asfalt bane, med Danish Endurance Championship klassen som hovedattraktion, mens hele søndagen er sat af til Rallycross.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 25/08/07 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •