Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Topplaceringerne skal forsvares

Danish
Touringcar
Challenge 

16/08/07 

I forårssæsonen har JM Racing slået sit navn fast som et af topteamene i Danish Touringcar Championship. To løbssejre, foreløbige andenpladser i både team- og kørermesterskabet og de to første pladser i privatmesterskabet er det bl.a. blevet til for racerteamet med de gule og sølvgrå racerbiler.
 

Disse positioner skal gerne forsvares, når sæsonen efter sommerferien genoptages i weekenden på Padborg Park.

”Jeg tror under alle omstændigheder på, at jeg vil kunne være med i top 5 og så få en top 3-placering i privatcuppen. En top 5-placering vil være et godt resultat for mig i og med, at jeg ikke har testet i løbet af sommerpausen,” siger Michael Outzen (Ringe), der aktuelt deler andenpladsen i kørermesterskabet med Jan Magnussen (England).

Mens Michael Outzen helt har holdt pause fra sporten, så var Tom Pedersen (Christiansfeld) i sidste uge på Padborg Park for at teste med sin BMW.

”Det gik nogenlunde, selv om vi mangler meget i forhold til de nye biler,” siger Tom Pedersen. ”De nye biler kører bare meget hurtigt lige nu, så vi får det svært. Jeg ved ikke, hvad det skyldes, for vi har prøvet forskellige ting, men vi kan ikke finde mere fart i bilen, for det går den forkerte vej, hver gang vi prøver noget. Vi er nok ved at være dernede, hvor vi kan komme. Vores løbstider er gode nok, men vores tidtagningstider er langt fra gode nok. Med lidt held kan jeg slutte i top 10, men i tidtagningen vil jeg nok være udenfor top 10. Jeg tror heller ikke, at jeg kan komme i Super Pole. Jeg har ikke opgivet det, men jeg er ved at forberede mig på, at det kan komme til at knibe.”

Mens Michael Outzen og Tom Pedersen danner par i JM Racing, så tæller JM Racing II trioen René Rasmussen (Frederikssund), Peter Ager (Esbjerg) og Camilla Stephansen (Horsens). Sidstnævnte fik en noget turbulent start på årets DTC-sæson, da hun pludselig fik lejlighed til at starte ved årets andet løb, og sommerferien har derfor været brugt til at forberede sig til efterårets udfordringer.

”Alt på bilen har været skilt ad, så nu skal vi se, om det virker,” siger Camilla Stephansen, der onsdag funktionstestede bilen på Padborg Park, hvor vejret ikke var det bedste. ”Jeg håber på, at vi kan få noget tørvejr til weekenden, så vi ikke skal have det samme skiftende vejr, som sidste gang, for det var ikke sjovt. Jeg håber, at jeg kan gøre det bedre end sidste gang, og at jeg kan komme et par placeringer længere op i feltet.”

I sidste uge testede Peter Ager sin BMW, og den har ikke afstedkommet nødvendigheden af de helt store ændringer på bilen, da det netop var på Padborg Park før sommerferien, at han opnåede sine hidtil bedste resultater i Danish Touringcar Championship.

”Vi havde en test i sidste uge, og det virkede nogenlunde fornuftigt,” siger Peter Ager. ”Jeg har ikke ændret på vores set-up i forhold til sidste gang. Lad os bare ikke håbe, at vi får de samme problemer med vejret som sidste gang.”

JM Racing

Læs mere om:
 • Michael Outzen
 • Peter Ager
 • JM Racing
 • Padborg Park
 • 19/08/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her