Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Scott Speed på vej til NASCAR

NASCAR 
17/08/07 

Scott Speed der for nylig mistede sit sæde hos Toro Rosso teamet i Formel 1, er angiveligt på vej mod et sæde i NASCAR Nextel Cup serien.
 

Scott Speed er tilsyneladende godt på vej ind i NASCAR Nextel Cup serien. Da han blev fjernet fra sit sæde i Toro Rosso teamet, var det ikke med de venlige ord i forhold til Gerhard Berger og Franz Tost. Men forholdet til Red Bull ejeren Dieter Mateschitz er bevaret. Scott Speed er en af produkterne af Red Bulls talentudvikling i USA.


Scott Speed forsætter tilsyneladende under Red Bull vingerne i USA
(Foto: Gepa Pictures)

Og det er da også Red Bull der vil placere ham i den vel største racerserie hjemme i USA. Her har Red Bull flere biler kørende i NASCAR Nextel Cup serien, for øvrigt med støtte fra Toyota som leverer biler til flere teams blandt andet til Red Bull.

Dieter Mateschitz:
“Scott Speed kørte Formel 1 mod verdens bedste kørere. Han er en tapper kører og hans navn er en marketingsdirektørs drøm, og med en cowboyhat er det bare helt perfekt. Han vil være en gevinst for os i NASCAR.”

Dons

Læs mere om:
  • Scott Speed
  • Scuderia Toro Rosso
  •