Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

René stopper i DTC

DTC Cup 
15/08/07 

Efter knapt tre sæsoner i Danish Touringcar Championship, vælger den tidligere Ferrari Challenge mester René Rasmussen nu at holde en pause fra motorsporten.
 

Efter at René Rasmussen i 2004 vandt Ferrari Challenge mesterskabet, søgte han nye udfordringer, og dem fandt han i Danish Touringcar Championship, hvor han debuterede i 2005 for Team Den Blå Avis i en Toyota Corolla.

2006 sæsonen blev kørt hos Team Essex Development, hvor han kørte i en BMW 320i E46, og i denne sæson har han indtil nu kørt for JM Racing i en BMW 320si E90 racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

René Rasmussen trækker sig fra DTC klassen af helbredsårsager, og det kan ske med øjeblikkelig virkning, da BMW'en allerede er sat til salg.

Selv om René Rasmussen stopper i Danish Touringcar Championship, så betyder det ikke at han vender motorsporten ryggen - interessen for motorsport er stadig en drivende kraft i ham.
Han vil nu kigge på hvilke andre muligheder der er for ham, for at deltage i motorsport i fremtiden, både med tanke på den tid han har til rådighed og hvad hans fysik kan holde til.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Rene Rasmussen
  • JM Racing
  •