Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Watt og Magnussen parate til Padborg Park

Danish
Touringcar
Challenge 

14/08/07 

Den Blå Avis Fleggaard Racing har testet på Padborg Park op til Augustløbet. Både Watt og Magnussen har masser af fart i bilerne.
 

Der har været tilfredshed over hele linien tirsdag på Padborg Park, da Den Blå Avis Fleggaard Racings Jan Magnussen og Jason Watt har testet bilerne som forberedelse til Augustløbet denne weekend. De to kørere har under testen fået bygget videre på de erfaringer, de har nået at gøre sig under forårets test og løb på banen i det sønderjyske.

“Alt er gået helt perfekt, vi har fået prøvet det, vi ville, og vi har begge kørt gode tider,” siger Jan Magnussen fra Padborg. Teamkammerat og nybagt far Jason Watt kan kun være enig med Magnussen og kommer da også med en forklaring på det øgede tempo.


(Foto: Kim Igel)

“Banen er rigtig god for tiden, så alle kører lidt hurtigere. Men jeg har nået at finde lidt mere end tidligere, og i dag har faktisk været det tætteste, jeg har kørt på Jans tider indtil nu,” siger Jason Watt.

Til stede ved testen var blandt andet også SEAT-køreren Michel Nykjær, der denne weekend atter er manden at slå, ifølge Jan Magnussen.

De to Den Blå Avis Fleggaard Racing-kørere tager hul på femte afdeling lørdag, når første træning går i gang klokken 12.30.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
 • Jan Magnussen
 • Jason Watt
 • Team Den Blå Avis
 • Padborg Park
 • 19/08/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  D4 Enterprise Solutions