Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Philip klar til 'comeback'

Danish
Touringcar
Challenge 

15/08/07 

- på Padborg Park
Danish Touringcar Championship genoptages den kommende weekend på Padborg Park, hvor Team Essex Development køreren Philip Andersen ser frem til sit 'comeback' i mesterskabet.
 

Ved det foregående løb i Danish Touringcar Championship, der også blev kørt på Padborg Park, havde alle tre Team Essex kørere problemer med at holde trit med de hurtigste kørere, deriblandt altså også Philip Andersen.

Den lange sommerpause er blevet brugt på at analysere problemerne, ligesom teamchef og kørerkollega John Nielsen har været på Padborg Park og teste med teamets BMW racer.
Fejlen er blevet lokaliseret, rettet og nu er der igen den rette speed i alle teamets tre BMW'ere.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Først var det rart at få det hele lidt på afstand, men nu syntes jeg at sommerpausen har varet alt for længe" - udtaler Philip Andersen - "jeg er helt klar til at gå i gang igen, og håber på lidt af et 'comeback' på Padborg Park. Jeg skal forsvare mit privat cup mesterskab fra sidste år, og helst også kæmpe mig et par pladser længere frem i dette års DTC mesterskab - som er så tæt, alt endnu kan ske!"

Inden løbet på Padborg Park ligger Philip Andersen på 3. pladsen i DTC privat cuppen, samt på 8. pladsen i selve DTC mesterskabet, og kørerne på de foranliggende pladser er indenfor ganske få point, så der er gode muligheder for at rykke frem i begge mesterskaber den kommende weekend.

Weekendens DTC program:

Lørdag den 18. august:
12:30 - træning
16:00 - tidtagning og super pole

Søndag den 19. august:
12:00 - opvarmning
13:15 - 1. kvalifikationsløb
15:05 - gridshow
15:35 - 2. kvalifikationsløb
16:25 - finaleløb


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Philip Andersen
 • Team Essex
 • Padborg Park
 • 19/08/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her