Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Rallye Wartburg i Tyskland

Rally 
15/08/07 

”Split” i gear kassen satte end stopper for topresultat til M-motorsport i rallye Wartburg i Tyskland i den forgangne week-end.
 

M-motorsport var i aktion i den forgangne week-end ved det traditionsrige rallye Wartburg i og omkring byen Eisenach i Tyskland.

Med 115 biler på startlisten til de 120 km hastighedsprøver der skulle køres var teamet opsat på et topresultat da de tog hjemmefra. Udfordringerne blev ikke mindre af at prøverne kun kunne gennemkøres fredag mellem kl. 14.00 og 18.00 og lørdag mellem kl 8.00 og 14.00. Her viste det sig at prøverne var meget krævende, teamet nåede kun at gennemkøre prøverne 2 gange, hvilket iflg. Michael ikke var optimalt for så krævende prøver og for lidt i forhold til de konkurrenter der havde kørt løbet før.

Michael og Claus lagde lidt forsigtigt ud, men fik alligevel hurtigt god fart i bilen allerede fra prøve 1, som lørdagen skred frem blev Michael mere og mere dus med den nye undervogn. Og efter første dagens 4 prøver der hver blev kørt 2 gange , kunne teamet notere en føring af gr. N med 43 sek. til nr. 2 og en fornem 3. plads i generel klassementet efter en Porche GT3 og en Escort WRC.

Søndag morgen kl. 8.00 fortsatte løbet og teamet var klar til at forsvare den opnåede placering i de sidste 6 prøver som skulle køres. Efter en forrygende start på prøve 9 blev der problemer med gearskiftet ca. 3km før mål på prøven, der manglede forbindelse mellem gearstangen og gearkassen, Michael håbede det blot var en bagatel og listede forsigtigt i mål på prøven. Desværre viste det sig at det var en split i gearkassen som var knækket og det var ikke muligt indenfor de givne rammer at foretage den nødvendige reparation. Teamet måtte derfor kaste håndklædet i ringen og melde pas for denne gang.

Michael er dog godt tilfreds med den træning og den erfaring han nåede at få med bla. den nye undervogn og han ser fortrøstningsfuld på teamets næste store opgave der ligger ved DM3 på Bornholm om en månedstid.

SBN


Læs mere om:
  • Tyskland
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: