Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Ternvalt kampklar

DTC Cup 
14/08/07 

- efter sommerpausen
Den lange sommerpause i Danish Touringcar Championship er nu slut, og sæsonen starter igen den kommende weekend på Padborg Park, med en top motiveret Jesper Ternvalt i BMW'en.
 

Jesper Ternvalt har ikke ligget på den lade side i sommerpausen, for udover at han og teamet har klargjort raceren hvor blandt andet motoren har været nede hos Niko og blive tjekket, så har der også været mulighed for et meget seriøst testarbejde - både med Jesper selv og BMW 320i raceren.


(Foto: Motorsporten.dk)

Med velvillig hjælp fra sine sponsore fik Jesper arrangeret et par testdag på Padborg Park, hvor han havde hyret Tommy Schröter som coach og instruktør.
Det blev til et par meget lærerige dage, hvor Jesper og teamet fik større forståelse for BMW'en og dens opførsel på banen, samtidig med at Jesper fik finpudset sin egen form og raceteknik.

"Det var et par meget givtige dage, hvor jeg virkelig lærte noget, det gik over alt forventning. De penge var bestemt givet godt ud" - fortæller Jesper Ternvalt - "nu føler jeg mig fuldt kampklar til efterårs sæsonen."


(Foto: Motorsporten.dk)

Udover at føle sig velforberedt til weekendens løb på Padborg Park, hvor han forhåbentligt skal høste frugten af testdagene, så har Jesper Ternvalt allerede nu aftalt yderligere et par testdage med Tommy Schröter inden den efter følgende afdeling i DTC mesterskabet på Jyllands-Ringen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  • Padborg Park
  • 19/08/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •