Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Benny var Mr. Swingking

Rally Sprint 
15/08/07 

Klokken er omkring 2100, og Benny Pedersen har netop færdig kørt Finale heatet i Fårvang Rallysprint – den lille sorte Peugeot 106 kommer trillende i tusmørket mens speakeren nævner tiden 3:24:630 og publikum klapper højlydt - det er 5 hurtigst generelt i Finale heatet.
 

Benny’s far løber hen til Benny, og man kan godt se på Benny, at han godt Selv ved at han har kørt et super Finale heat.

Efter Finale heatet kom han publikummer og garvede rallykørere hen og lykønskede Benny med den præstation, som han leverede hele aftenen. Han blev 7’er total efter i første 3 heat, og altså 5’er i Finalen i hans lille Peugeot 106 – samlet 3’er i Klassen efter Brian Madsen og Ib Kragh. Benny evner som chauffør blev denne aften virkelig sat til skue – hans evne til at holde fart i hjulene rundt om hjørnerne, og hans ideallinier hele banen rundt gav stor applaus fra de tusindvis af publikummer banen rundt.

Han følte sig også klar til netop den aften at levere en toppræstation – og de mange timer hjemme på værkstedet i vinterens løb, og konstant forbedringer gennem forårets løb, har gjort at teamet virkelig har fået skik på undervognen i 106’eren, og ifølge Ib Trebbien er Benny’s evner som chauffør berettiget til hans slutplacering.

Oddsene inden løbet var ellers ikke de bedst, startplaceringen som nummer 10, og alt regnen i første heat, men Benny bevarede roen og troen på egne evner, og da først bane blev tør, så viste Benny de fremmødte publikummer hvordan en 106’er skal holdes i ilden. Som servicehold har Benny virkelig fået skruet et vinderteam sammen, de er super dygtige og ved hvad der kræves af dem under service, så 106’eren er top trimmet hver gang.

Selvom Peugeot’en ligner en ulv i fåreklæder, og Benny måske ikke var så kendt af publikum inden Fårvang rallysprint, så ved de det nu – og alle har været vidne til hvordan sådan en forhjulstrækker skal holdes i ilden – vist af Benny Pedersen i Peugeot 106.


Læs mere om:
  • Fårvang
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: