Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Team Bjerre testede i Fårvang

Rally Sprint 
14/08/07 

Ja som sagt, så ville vi bruge løbet til at få testet Clioen i de skarpe og snævre sving, som banen byder på i Fårvang, da vi har døjet med at få bilen til at styrre rigtig.
 

I 1. og 2. heat fik vi kun testet vores regnvejrsdæk, Og fik ikke lige frem de bedste tider.

Til tredje heat tørrede banen op og vi fik tørvejrs dækkene på. Nu skulle det vise sig om vores ny indstillinger virkede. Det gjorde de. Clioen kørte bedre end nogensinde før og vi fik en pænt tid på 3,30 og det kunne gå hurtigere endnu. Men det var åbenbart lige nok til at vi blev kvalificeret til finale heatet.

Det startede godt i finalen og vi pressede clioen lidt mere, vi kører jo med standart motor (169 hk) så det var i nedbremsningerne og svingene vi skulle hente sekunderne.

Da vi kom over til hårnålen anden gang, svigtede bremserne pludselig. Pedalen gik simpelthen bare lige i bund og der var ikke noget at gøre. Vi blev dog bremset hurtig ned da vi ramte en beton mur. Dette møde resulterede i at clioen blev afkortet 20-30 cm.

Det viste sig efterfølgende, at der var gået HUL!! på en stålarmeret bremse slange

Et forbandet uheld som ikke må ske, men sådan kan det gå.

Vi er i gang med at rette bilen ud, men må nok desværre melde afbud til det kommende løb i Vejen i næste weekend.

Vi vil gerne takke alle de flinke mennesker, der hjalp os til sent på aftenen med at få bilen bjerget op på traileren. Det var utroligt dejligt, mange tak for det.

Team Bjerre Rally Sport


Læs mere om:
  • Fårvang
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: