Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Tak til KOMO

Rally Sprint 
12/08/07 

Tak for en fed weekend sammen i gammel (ny) rand grusgrav (NCC) d.20-21 juli. en fuldendt sommerferie er slut og er det på tide at skrive en lille historie.
 

Efter mange år på sidelinien som speaker var det virkelig fedt at være deltager....Den gl. ascona b kørte ubeklageligt og var med i toppen af trofæ`et. Med 4 bedste tid i klassementet i 3 heat,endte vi med en 1ste plads i historisk og som nr 6 i klassementet.

Lørdag eftermiddag startede vi som første deltager i det INT. rallysprint, velvidende at nu ville konkurrencen blive meget hårdere. Tiderne var hele tiden omkring nr 18 i klassementet og nr 2 i historisk. En afkørsel oppe på gruset gjorde dog at vi faldt ned til nr 22 i klassementet, men vi holdt vores 2 plads i klassen.

Det er fuldstændig ligegyldigt hvad andre siger om at det er farligt at køre på den gl. bane. Den er svær at køre, Ja, man hopper,danser, og drejer hele vejen rundt og det er bare så udfordrende og sjovt hele tiden.
I de 25 år banen har eksisteret har mange store navne i rallysporten besøgt KOMO i sommerferien og de har alle kørt hjem med respekt i lommen... for det er ubestridt en af de allerbedste hastighedsprøver i Danmark: Tak for de første 25 år.

Tak til sponsorerene:
MK Autoteknik, ABC Kantineautomater, Recaro v/ Holbæk Autosadelmageri samt Svanholm Automobiler.

Michael Lund


Læs mere om:
  • Fårvang
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: