Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff sigter højt

Advan Cup 
13/08/07 
Yokohama

Efter en forrygende afslutning på forårssæsonen har René Hoff taget sig en fortjent sommer pause, hvor han har slappet af, men nu er alvorens time ved at indfinde sig, og der skal igen køres race i Advan Cup’en.
 

Hoff’s Peugeot er ved at være klar til igen at tage kampen op, og optimismen er stor.
Nu skal der bare køres en masse point hjem siger han og griner.
Det endelige mål for sæsonen er at komme i top-3, og det er bestemt realistisk, hvis Hoff forsætter sæsonen hvor han slap før sommer ferien


(Foto: Motorsporten.dk)

Hoff ligger i øjeblikket på 6. pladsen i mesterskabet med 65 point, og med gode muligheder for at hent de foranliggende kører.

Hoff fik rigtigt gode resultater i den sidste halvdel af forårssæsonen, og det er selvfølgeligt med til at give ham troen på at det kan gøres lige så godt resten af sæsonen.
I hvert fald er forventningerne store til weekendens løb på Padborg Park, hvor vi efter denne regnvåde sommer håber på en masse tørvejr.


(Foto: Motorsporten.dk)

Med succesen på banen følger også succes ballast til det næste løb, derfor skal Hoff køre med 30 kilo ballast på Padborg Park, men det opfatter han ikke som et problem, og han tror stadig på at det er muligt at hænge på det hurtigste i feltet.

Tidsplan for René Hoff og Advan Cuppen:

Lørdag den 18. august 2007
11:10 Træning
14:45 Tidtagning

Søndag den 19. august 2007
09:30 Løb 1
12:20 Løb 2

Vejgaard

Læs mere om:
 • René Hoff
 • Sally Racing
 • Padborg Park
 • 19/08/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her