Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Road America - testsession

ALMS 
10/08/07 

American Le Mans SeriesAudi hurtigst på Road America
Så er den frie testsession kørt på Road America op imod lørdagens Generac 500, og her var det Audi var hurtigst. Allan McNish satte tiden1:49,172, hvilket var 0,407 sekund hurtigere end søsterbilen med Marco Werner og Emanuele Pirro.
 

Torsdags testen er ikke en deltagerne skal deltage i, man kan frivilligt gøre brug af test tiden. Det betyder også, at der ikke nødvendigvis er taget tider på alle bilerne.

Det vigtigste for Audi er at de lige nu er hurtigere end Porsche LMP2 bilerne. Penske Motorsport Porschen med blandt andet Sascha Maassen var den hurtigste Porsche RS Spyder, men ikke hurtig nok til at kunne matche Audi'en.

I GT1 var det Oliver Gavin der var hurtigst i den gule Corvette C6.R, med tiden 2:02,240, mens Jan Magnussen satte næstbedste tid i klassen.
Det nye team i klassen, Doran Racing, race debutere med en Maserati MC12 kørt af Didier Theys og Fredy Lienhard og deres bedste tid var 2:04,499, så de har lidt at se til inden der køres officielle træninger og kvalifikation idag.

GT2 klassen blev domineret Petersen Motorsports/White Lightning Racing, hvor Dirk Muller satte tiden 2:09,492 i en Ferrari F430 GT. Tiden var kun 0,093 sekund hurtigere end Risi Competizione Ferrari med blandt andet Mika Salo.
Panoz Team PTG teamet overraskede i denne træning ved at sætte 4. hurtigste tid

Næste gang der køres er idag klokken 9:00 - 10:00 lokal tid hvor der køres den første officielle fri træning, og senere på dagen afvikles kvalifikationen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Allan McNish
  • Jan Magnussen
  • Audi Sport North America
  • Doran Racing
  • Road America
  • 11/08/07 - Road America - ALMS
  •