Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Klubrally

Uheldet var ude…

Klubrally 
10/08/07 

Preben Andersen førte løbet, Statoil Klubrally BM4, med ca. 1 min, da han lørdag kørte til start på dagens 5. heat ud af 6. Men i et højresving kom bilen i høj fart for langt ud i lidt løst grus og gled sidelæns, og inden Preben kunne nå at rette bilen op ramte bagenden ind i en betonmur.
 

Det satte BMW M3 ud af spillet i week-endens løb, og derved gik teamet glip af point til både BM4 og BM5.

Nu er der sat ind for at få bilen køreklar igen. Men den nysamlede motor nåede at få bevist at den lever op til forventninger og trækker mere end tidligere; måske endda mere end forventet, så Preben Andersen derved fejlbedømt svinget og skadede bilen. Heldigvis skete ingen personskade, men både Preben Andersen og Nicolaj Marcher var rystede efter uheldet.

Det er bare kanon ærgerligt, men teamet forsøger at holde modet oppe, og heldigvis er de ikke vandt til denne slags skader. Det er nemlig ca. 8 år siden at de skadede en rallybil tilsvarende. Den forholdsvis store skade betyder at der ikke bliver noget løb i den kommende week-end.


Læs mere om:
  • Bornholm
  •  
     

    Klubrally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: