Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Renault

Zolder - race 1

Formel Renault 
05/08/07 

Formel RenaultIgen lørdag holdt meteorologerne hvad de lovede, hvor det blev en fantastisk solrig og varm dag på Curcuit Zolder, med temperaturer op mod 26 grader.
 

Regnvejrs setup blev der i alle tilfælde ikke brug for og Steffen Møllers mekanikere i Team Formula Sport, havde i går aftes og nattens løb formået, at få hans racer sat sammen igen, så han var klar til løb 1 lørdag formiddag. Med en startposition som nummer 13 var det en fin indsats at ende på en 7. plads.
Anderledes svært bliver det sikkert i morgen når han efter uheldet med gearkassen i fredagens 2. kvalifikationsløb, skal starte fra sidstepladsen i feltet. Men at han vil avancere kraftigt op igennem feltet er der ingen tvivl om.

For Alexander Haegermark blev det desværre et lidt skuffende resultat, da han undervejs måtte afgive to pladser i forhold til den 7. plads han havde ved starten. Men med en første raceweekend på denne bane, er det absolut godkendt at være i top ti. Med undtagelse af Valtteri Bottas (FIN), så lå de resterende tre nordboere meget længere nede i feltet da løbet blev flaget af.
Svenske Pierre Selander var dog bedre placeret end de to øvrige finner. Selander kom ind som nummer 18, mens Joonas Kostiainen blev nummer 20 og Joonas Mannerjärvi endte som nummer 24.

Dagens vinder blev, ja man fristes næsten til at sige klart nok, Frank Kechele, med Tobias Hegewald som nummer to og Oliver Oakes som tredje mand på podiet.

Tiderne for skandinaverne blev sådan her:
5. Valtteri Bottas, 26:19.414
7. Steffen Møller, 26:36.963
9. Alexander Haegermark, 26:39.497
18. Pierre Selander, 27:20.372
20. Joonas Kostiainen, 25:18.363 (16 omg.)
24. Joonas Mannerjärvi, 6:40.541 (4. omg)

Søndag gælder det så det andet løb, og det skal blive rigtigt interessant at se hvordan Alexander Haegermark vil forsvare sin startplads som nummer 9, og lige så spændende skal det da blive at se hvor langt Steffen Møller vil avancere op gennem rækkerne.

Tommy Hostrup Galskjær

Læs mere om:
  • Alexander Haegermark
  • Steffen Møller
  • KEO Racing
  • Team FormulaSport
  • Zolder
  • 05/08/07 - Zolder - Formula Renault 2.0 NEC
  •      ASETEK SIMSPORTS