Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Markland uden Henrik Møller Sørensen

Le Mans
Series 

09/08/07 

Det dansk ejede Markland Racing har arbejdet hårdt for at blive konkurrencedygtige til Le Mans Series løbet på Spa Francorchamps i Belgien om 10 dage.
 

Teamet er helt nye i denne serien denne sæson, og de har arbejdet hårdt for at få den nye Corvette til at blive konkurrencedygtig i GT2 klassen.

Det har knebet lidt med speeden i starten af sæsonen, men det er blevet bedre, og næste udfordring for dem er 1000 kilometer løbet der køres på Spa Francorchamps den 19. august.
Til det løb satser teamet på at der er kommet endnu flere kræfter i bilen.

Normalt består kørebesætningen af Henrik Møller Sørensen, Kurt Thiim og Thorkild Thyrring, men Henrik Møller Sørensen tager ikke med på Spa Francorchamps, hvilket betyder at Kurt Thiim og Thorkild Thyrring bliver alene om at køre Corvetten.

Teamet håber på, at de ting som nu er lavet på bilen bringer dem endnu tættere på konkurrenterne, samtidig er det største mål at bilen holder hele distancen!

Vejgaard

Læs mere om:
  • Henrik Møller Sørensen
  • Kurt Thiim
  • Markland Racing
  • Spa-Francorchamps
  • 19/08/07 - Spa-Francorchamps - Le Mans Series
  •