Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

Tom K hyldet i Fælledparken

CHGP 
08/08/07 

Tom Kristensen havde fået forbud mod at køre aktivt i dette års Copenhagen Historic Grand Prix af Audi, der stadig ønsker, at danskeren skal bruge al sin koncentration og mentale ressourcer på at gøre det så godt som muligt i DTM. Alligevel blev Kristensen hovedperson, da han blev hyldet for sin enestående karriere foran de tusindvis af besøgende til årets arrangement.
 

"Tom er en enestående repræsentant for dansk motorsport, og efter alle hans utrolige succeser på Le Mans har det været en mindst lige så stor glæde at se ham komme sig så fantastisk efter det fatale uheld på Hockenheim," sagde DASU's ærespræsident CC Hansen på vej til sin hyldesttale.


Tom Kristensen på vej til at blive hyldet - naturligvis behørigt transporteret i en gammel Auto Union.
(Foto: tomkristensen.com)

"Jeg ville utroligt gerne have været med i i CHGP igen i år, for der er en helt speciel atmosfære over at køre i midten af København i så smukke omgivelser. Jeg ser frem til at kunne give igen på den flotte modtagelse af mig næste år," sagde Tom Kristensen.

På vejen ind til målområdet blev Tom K i øvrigt kørt i en gammel Auto Union, der var forløberen til det nuværende Audi. Bilen var omtrent lige så gammel som det rockband, som den danske Le Mans-legende senere på aftenen hørte give koncert i Parken.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om Copenhagen Historic Grand Prix
Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Fælledparken
  • 05/08/07 - Fælledparken - CHGP
  •