Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Brand i Michel’s SEAT

Danish
Touringcar
Challenge 

07/08/07 

Under dagens test på Padborg Park gik det rigtigt galt for den førende kører Michel Nykjær i DTC mesterskabet.
Testen var den afsluttende finpudsning af formen inden anden halvdel at DTC sæsonen skydes igang om 1½ uge.
 

"SEAT"en havde fungeret optimalt, og der havde ikke været noget under de tidligere sessions, men pludseligt var det som om bilen slet ikke trak" - udtaler Michel Nykjær.

Det var en brændstofslange der var hoppet af, og det var det der efterfølgende forårsagede branden. Michel mærkede defekten ved at bilen slet ikke kunne trække som den plejede, hvilket jo er logisk når den ikke får noget brændstof!

Michel opdagede så røg i bilen, og umiddelbart efter var der flammer ud af motorrummet. Heldigvis skete uheldet udfor pitten, og derfor var der hurtig assistance fremme til at slukke branden.

Bilen er allerede nu hjemme på værkstedet, hvor arbejdet med at udbedre skaderne er i gang.
Det er alt det løse omkring motoren der er brændt, så alle slanger og dele af ledningsnettet skal skiftes, inden Michel atter er klar til at køre i DTC serien igen.

Ud over uheldet med branden i motoren, var Michel Nykjær uheldig da han skulle ud af bilen, så han faldt og slog sin skulder af led. Den er dog sat på plads igen, men Michel er stadig øm efter det uheld.
Til gengæld er han meget fattet omkring branden idag.
Tingene skal nu bare genopbygges, så teamet kan være klar til næste afdeling af DTC mesterskabet der også køres på Padborg Park.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  • SEAT Sport
  • Padborg Park
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her