Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Lemvard skabte opmærksomhed

Go Kart 
07/08/07 

Da Jack Lemvard for cirka 10 dage siden var i Indonesien for a se Formel BMW, og senere om mandagen betalte sig til at teste en Formel BMW racer, var der flere teams der fik øjenene op for ham.
 

Det vel nok mest kendte og mest susscefulde team “Maritus”, som pt. også fører både Formel BMW mesterskaberne for teams og kørere, har således aftalt med Jack Lermvard’s sponsor og manager, at han skal køre en 5 dages test på Sepang i slutningen af denne måned, imod et ikke oplyst beløb som teamet tager i betaling for a teste med ham.

Hvis testen går godt, skal de så i forhandlinger med Maritus om at kårer med i deres team i hele 2008 sæsonen.

Jack Lemvard foresætter med at gøre opmærksom på sig selv her i Thailand, da han i den forgange weekend også kørte med i Rok World Final Qualification serien i Go-kart.
Her kørte han sig fra en sidste plads, efter at være blevet kørt af banen, op til en første plads i det 24 mand stærke felt.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  •