Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

UDLEJES - Racersæde i Danish Endurance Championship

Job & handel 
03/08/07 

tilbydes af Arrive & Drive Racing
Står du og skal have fornyet din licens eller har du bare lyst til en masse omgange i en racer – så er chancen der nu. Lej et sæde i vores DEC racer – hvis du er rigtig hurtig, så kan du nå at komme med på Ring Djursland d. 25 august ellers er der også plads d. 6 oktober på Padborg Park.
 

Du møder bare op……

Vi sørger for at bilen står klar til race, vi sørger for tilmelding, telt, dæk, brændstof og sågar mad og drikke på løbs dagen – du skal bare møde op med dit godkendte kører udstyr og din gyldige licens.

Bilen
En Volvo S40 T4 lavtryksturbo m. Naak styreboks, justerbar Öhlin undervogn og alm. H-gear. Har kørt Gruppe N2000, men motorstyringen er nu ændret til at yde ca. 205 hk og den har et drejningsmoment på 360 NM. En rigtig fin racerbil. Grundet SSC reglementet (trykladet motor) kører den med i den store klasse 3 og er derfor uden vinderchancer i klassen, men den er en rigtig god bil at gøre sig sine erfaringer med.

For nærmere info ring til Jesper Sally på 40151570

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?