Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Klubrally

BM4 og 5 på Bornholm

Klubrally 
03/08/07 

BM4 og BM5 i klubrally afvikles i weekenden
Bornholms Motorsport afvikler i week-enden 2 afdelinger af bornholmsmesterskabet, Statoil Klubrally. Begge dage er det på NCC, Snorrebakken i Rønne at det foregår.
 

BM4 bliver kørt lørdag og starten går kl. 9.30 og man forventer at slutte med præmieoverrækkelse ca. kl. 15.00. BM5 bliver kørt om søndagen. Starten går også kl. 9.30 denne dag, mens præmieoverrækkelsen først forventes at blive omkring kl. 15.30.

Begge dage skal der køres på rundbaner, hvor det er nemt for publikum at følge alle løbet deltagere. Stort set alle klubben kørere stiller til start. Også Preben Andersen i hans BMW M3, der netop har fået tjekket sin motor op, så den igen er klar til race. Bilen burde nu have fået mere trækkraft end tidligere, så Preben Andersen er meget spændt på, om det rent faktisk er tilfældet.

Det bliver nogle spændende dage, da disse 2 løb har stor betydning for hvem der kan løbe med titlen som bornholmsmestre.


Læs mere om:
  • Bornholm
  •  
     

    Klubrally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: