Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Montoya dropper Nascar Busch serien

NASCAR 
05/08/07 

Når Nascar feltet - i Busch serien - kommer til Watkins Glen den 12. august, er det sidste gang i denne sæson at Juan Pablo Montoya kører i denne serie.
 

Juan Pablo Montoya sætter for sidste gang foden på speederen i hans Nascar bil på Watkins Glen. Det gælder dog kun for hans deltagelse i Busch serien. Montoya vil forsat deltage i Nextel serien sæsonen ud. Hidtil har Montoya kørt 16 af 22 løb i Busch serien, mest for at få kendskab til de forskellige baner, som han i forvejen ikke kendte.

Teamet har sammen med sponsorerne på Montoyas bil, besluttet at droppe Busch serien resten af året, og i stedet fokusere på cup serien. Montoya springer det kommende løb over i den kommende weekend, for i stedet at fokusere på Watkins Glen, hvor der køres i begge serier, og hvor Montoya kører begge steder.

Dons

Læs mere om:
  • Juan Pablo Montoya
  • Watkins Glen
  •