Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Maserati er tilbage

ALMS
GT Class 

05/08/07 

American Le Mans SeriesMaserati er tilbage i American Le Mans Series, hvor Doran Racing vil indsætte en Maserati MC12 i løbet på Road America, der skal køres af Fredy Lienhard og Didier Theys.
 

Løbet de kommer til start i er Generac 500 der køres den 10. - 11. august, hvor teamet debuterer i ALMS seriens GT1 klasse.
Det er dog ikke ukendt land, hverken for Fredy Lienhard eller Didier Theys.

Maserati MC12 er den nok mest udskældte GT racerbil i nyere tid. Alle glædede sig til at se vidunderet da den kom frem for et par år siden. Desværre viste det sig at bilen slet ikke overholdte reglementerne, og derfor kunne man starte med at bygge den om, så den kunne tillempes til at passe til FIA serien.
Bilen har aldrig kunnet stille op i ACO klasser og score point.

Det ser ud til at man nu har løst denne udfordring. I hvert fald kommer der nu en Maserati MC12 i ALMS serien.

Hvis tingene går som Doran Racing teamet håber på, er det planen at de også stiller op til Petit Le Mans på Road America den 6. oktober.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Doran Racing
  • Road America
  • 11/08/07 - Road America - ALMS
  •