Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

RallyCross banen tager form på Ring Djursland

Rallycross 
02/08/07 

Mandag den 23. juli gik gravemaskinerne i gang med det forberedende arbejde til den kommende RallyCross bane på Ring Djursland, samtidig bliver tilskuerforholdene på banen også forbedret.
 

Flere gravemaskiner gik i gang med opgaven, og det overskydende jord bliver kørt over på langsiden, hvor volden som tilskuerne står på nu bliver forlænget.(Foto: Svend Erik)

I denne uge bliver bunden lagt i RallyCross sporene, og i næste uge kommer selve 'slidlaget' på plads, samtidig med at det nødvendige asfalt arbejde bliver udført.
(Foto: John Jensen)

Så inden for kort tid, har Fonden Ring Djursland Motorsport og DMKA ikke blot en asfalt bane, de vil også have en moderne RallyCross bane.


(Grafik: John Jensen)

Den ny bane tages i brug første gang i forbindelse med DEC og RallyCross weekenden den 25. og 26. august, hvor lørdagen står i DEC og asfalt banens tegn, mens søndagen giver gensyn med RallyCross på Ring Djursland - en bane der tidligere blev betegnet som en af Europas bedste RallyCross baner, hvilket den forhåbentlig bliver igen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  •