Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Vettel ind - Speed ud

Formel 1 
01/08/07 

Så skete det. Scott Speed er efter lang tids kritik ikke kører hos Toro Rosso mere. Han erstattes af Sebastien Vettel som kommer fra BMW Sauber.
 

I en pressemeddelelse fra Toro Rosso teamet, offentliggør man at Sebastian Vettel fra og med det ungarske Grand Prix på søndag, har overtaget Scott Speeds sæde i teamet.


Sebastian Vettel erstatter ...
(Foto: BMW)

Scott Speed har i lang tid været kritiseret for sin indsats for teamet, og nu er der truffet en beslutning om at den unge amerikaner ikke mere skal have chancen hos Toro Rosso. I stedet tilhører sædet i resten af 2007 sæsonen Sebastien Vettel som hidtil i denne sæson, har været test- og reservekører hos BMW Sauber teamet. Kritikken af Speed startede allerede i slutningen af 2006 sæsonen, men efter en del tids forhandlinger, besluttede Toro Rosso teamet at give Speed endnu en chance. Den chance er nu udløbet.


Scott Speed som ikke får flere chancer hos Toro Rosso
(Foto: Gepa Pictures)

Vettel har tidligere været en del af Red Bulls talentudvikling, og er nu tilbage under tyrens horn. Det fremgår ikke af Toro Rossos pressemeddelelse om Scott Speed forsætter hos Toro Rosso i en anden funktion. Med BMW Sauber teamets frigivelse af Vettel, indtræder i stedet Timo Glock som test- og reservekører for det tyske team.

Dons

Læs mere om:
  • Scott Speed
  • Sebastian Vettel
  • BMW Sauber F1 Team
  • Scuderia Toro Rosso
  • Hungaroring
  • 05/08/07 - Hungaroring - Formel 1 - FIA F1
  •