Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel BMW

Jack Lemvard tester Formel BMW i Indonesien

Formel BMW 
30/07/07 

Jack Lemvard rejste i den forgangne weekend til Indonesien sammen med sin sponsor for at følge med i den 9. 10. 11. og 12. afdeling af Formel BMW Asia serien, som det påtænkes at han skal køre med i til næste år.
 

Efter weekenden lykkedes det Jack Lemvard's sponsor Mr. Bruno fra Ocean Tower 1, at købe sig til en test dag hos et af de mindre kendte teams.

Jack Lemvard fortalte at det var svært at vænne sig til at køre denne form for racerbil, da det var en helt anden kørestil end han normalt brugte.

Dog skal det siges at det lykkedes ham at køre den 5. hurtigste tid ud af alle, når man sammenligner træningstiderne fra serien og Jack kørte noget hurtigere tider end den normale kører, som kører bilen til daglig, og det selv om det var hans første gang bag rattet i en bil som slet ikke er sat op til ham.

Nu er han så tilbage i Thailand , og der er imorgen indkaldt til et stort pressemøde fra Team Ocean Tower 1, så det bliver spændene at høre hvad fremtiden har i vente for ham.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Team Ocean Tower 1
  •