Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Forbedringer og fremgang endnu engang for Nygaard

Supercopa 
31/07/07 

Endnu engang var der fremgang at spore for den unge racerkører Christoffer Nygaard ved weekendens runde i SEAT Cup på Zandvoort.
 

Christoffer Nygaard sluttede på henholdsvis 8. og 7. plads ved weekendens SEAT Cup på Zandvoort


(Foto: Redaktionsbüuro Theisen)

Nøjagtig som tilfældet var for Tom Kristensen i DTM, så kom Christoffer Nygaard ud i to knald-hårde løb. Men da fokus forud for løbsrunden var rettet mod at køre bedre i kvalifikationen, så var glæden stor, da Christoffer Nygaard kilede sig ind på syvende bedste tid. Dette blev dog ændret, da løbsledelsen valgte kollektivt at dømme 15 kørere for at have kørt deres bedste tider under gult flag, hvilket betyder en straf på fem pladser. Derfor startede Christoffer Nygaard som nummer 12 lørdag.


(Foto: Redaktionsbüuro Theisen)

Her formåede han endnu engang at vise sine fremragende egenskaber som racerkører og køre en 8. plads i hus.


(Foto: Redaktionsbüuro Theisen)

Da SEAT Cups reglement foreskriver, at placeringerne fra et til otte skal bytte rundt i forhold til startplaceringer i andendagens løb, så skulle Christoffer Nygaard starte forrest søndag.

Søndag bød på regnvejr, og derfor valgte Christoffer Nygaards team at stase på regnvejrs dæk. En beslutning, der viste sig at være mindre korrekt, da regnen forsvandt undervejs. Derfor fik de seks kørere, der satsede på slicks en fordel, og de sluttede da også forrest, men med Christoffer Nygaard på 7. pladsen som bedste kører med regnvejrsdæk.

- Alt i alt er jeg tilfreds, når man tager alle faktorer i betragtning, siger Christoffer Nygaard.

Næste runde i SEAT Cup køres i weekenden 31. august til 2. september på Nürburgring.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Assen
  • 29/07/07 - Zandvoort - Supercopa
  •