Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Nicki Thiim uheldig i Zandvoort

Supercopa 
30/07/07 

Efter at være hurtigst om fredagen fortsatte Nicki tempoet i den officielle tidtagning, til slut var han over 0,8 sek hurtigere end nummer 2.
 

Men igen som i Mugello blev Nicki Thiim straffet på grund af at den hurtigste tid blev sat under gul flagzone, dette ramte yderlige 9 andre kørere i tidtagningen !!

Startplads blev derfor nummer 8 hvilket endte med en 6. plads i det første heat, men han fik point for en 4. plads, da der lå 2 gæstekørere lige foran Nicki !

Søndagens løb var rent dækpoker på grund af regn, Nicki samt Christoffer Nygaard valgte at blive på regndæk, men det skulle vise sig at være en forkert beslutning.
Efter at trioen Nygård, Sawiki samt Nicki førte de første 4-5 omgange så tørrede banen op, Nicki endte derefter på en 10. plads i søndagens løb.

Nicki ligger på 4. pladsen i mesterskabet, der resterer stadig 2 dobbeltløb i mesterskabet .

Thiim


Læs mere om Supercopa på Zandvoort
Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Zandvoort
  • 29/07/07 - Zandvoort - Supercopa
  •