International
Formula Master

28/07/07

Sejr til Kasper Andersen
Med start fra 4. plads på startgridden, var der gode chancer for et top resultat i det første af weekendens to løb i Formula Masters serien på Scandinavian Raceway i Anderstorp, Sverige.

Kasper Andersen fik en rigtig god start, hvor han kom op på anden pladsen med det samme, en anden plads han holdt hele den første halvdel af løbet, som på dette tidspunkt blev ført af Marco Bonanomi, og med Jerome D'Ambrosio på 3. pladsen.

Marco Bonanomi var foran Kasper Andersen den første del af løbet.

Midt i løbet bliver der byttet runde på placeringerne i top 3, og Marco Bonanomi og Jerome D'Ambrosio kommer i en lidt for tæt nærkamp, hvilket Kasper Andersen straks benytter sig at og smutter forbi dem begge og tager føringen i løbet.
Nærkampen kostede Marco Bonanomi deltagelsen i løbet, samtidig med at det kostede Jerome D'Ambrosio lidt tid.

Jerome D'Ambrosio indhentede Kasper Andersen, men havde hverken overskud eller lejlighed til at komme forbi ham.

Hen over løbets sidste omgange indhentede Jerome D'Ambrosio igen Kasper Andersen, men han kunne ikke komme forbi danskeren, der flot forsvarede sin første plads i løbet, med der var kun 0,351 sekund mellem dem da de efter de 19 omgange kørte over målstregen.

29Chris van der DriftJD MotorsportDNF1

Udover at vinde løbet, kørte Kasper Andersen også løbets hurtigste omgang, det skete på 14. omgang, hvor han satte tiden 1:26,094.

Formula Masters deltagerne skal køre endnu et løb, det sker søndag klokken 10:25.