Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Anderstorp - fredag

International
Formula Master 

27/07/07 

Dagens program for Formula Masters deltagerne, og dermed også for weekendens eneste danske deltager Kasper Andersen, bød på tre kørsler, to frie træninger, samt en kvalifikation.
 

Fælles for alle tre kørsler var at de blev afviklet på en meget våd og lumsk Scandinavian Raceway i Anderstorp, Sverige.


Kasper Andersen.
(Foto: Lars Søby)

I den første af de fri træninger lå Kasper Andersen længe med helt oppe foran, men da der sidst i denne session opstod et tørt spor, nåede nogle få at skifte til tørvejrsdæk, hvorefter de fik sat nogle meget hurtige tider, desværre var Kasper ikke mellem dem der nåede ud på slicks.
Han sluttede derfor på 15. pladsen ud af de 28 deltagende kørere.
Hurtigst var belgieren Jerome D'Ambrosio fra Cram Competition, der sluttede 1,123 sekund foran Norbert Seidler fra Østrig, der kører for ADM Motorsport.


Kasper Andersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

I den anden fri træning var det italienske Luca Persiani fra Scuderia Fama der satte hurtigste tid, 0,518 sekund efter ham kom Jerome D'Ambrosio på anden pladsen.
Kasper Andersen sluttede her på 16. pladsen.


Kasper Andersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lige inden Formula Masters kørerne skulle ud til deres kvalifikation, åbnede himlen sig igen, og regnen stod ned i stænger!
Under disse van(d)skellige forhold var det igen Jerome D'Ambrosio, men både han og de øvrige kørere i toppen af tabellen, satte deres tider mens der var gul flagzone på banen - hvilket er i klar modstrid med de udstukne regler.


Jerome D'Ambrosio.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kasper Andersen var en af de kørere der holdt igen på tempoet, på grund af de gule flag, med det resultat at han 'raslede' ned at tabellen de sidste par omgange.
Det blev derfor 'kun' til en beskeden 12. plads.

Kasper Andersen og JD Motorsport har nedlagt en protest på kvalifikationsresultetet, den sag er endnu ikke afsluttet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • JD Motorsport
  • Anderstorp
  • 29/07/07 - Anderstorp - International Formula Master
  •