Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Andersen skal hente points

International
Formula Master 

27/07/07 

- på Anderstorp
Der skal point på kontoen, når Kasper Andersen i den kommende weekend gæster Anderstorp i Sverige - og Nicki Laudas banerekord skal også gerne slås.
 

Der er er ikke plads til flere uheld hvis Kasper Andersen skal gøre sig forhåbninger om at slutte i toppen af Formula Masters. Efter de første otte afdelinger ligger Kasper Andersen på en samlet sjetteplads; derfor skal pointene trille ind på kontoen i den kommende weekend, når Kasper og det øvrige Formula Masters felt afvikler to løb på den kendte motorsportsbane Anderstorp.

”Målet er at hente 15 point i de to løb i Sverige”, siger Kasper Andersen det er lig med to topplaceringer og et resultat, der uden tvivl vil bringe Silkeborgkøreren tilbage i top tre.


Kasper Andersen vil ikke kun forsøge at vinde på Anderstorp i den kommende weekend. Han vil også forsøge at slette Nicki Laudas banerekord, som han satte i en Formel 1 tilbage i 1978.
(Foto: KA Racing)

Kasper Andersen har gode erfaringer med Anderstorp. Sidste år var han feltets hurtigste mand, da han kørte på banen i Formel Renault 2000.

”Formula Masters raceren er ca. 6 sekunder hurtigere per omgang end Formel Renault, så der er gode muligheder for at slå Nicki Laudas banerekord på 1:24,836. Den satte han helt tilbage i 1978, da der sidste gang blev kørt Formel 1 på Anderstorp”, siger Kasper Andersen.

Den godt 4 km. lange Anderstorp er en typisk nordisk bane med mange skarpe kurver og en meget lang langside hvilket øger mulighederne for overhalinger.

”Jeg forventer to spændende løb i weekenden, med flotte overhalinger og masser af action”, siger Kasper Andersen, der satser på at være med helt i front når starten til første heat går lørdag middag.

Eurosport transmitterer i weekenden direkte fra de to løb på Anderstorp lørdag kl. ca. 12.15 og søndag kl. ca. 10.15.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • JD Motorsport
  • Anderstorp
  • 29/07/07 - Anderstorp - International Formula Master
  •