Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Skal Yamamoto køre for Spyker?

Formel 1 
25/07/07 

Det ser ikke ud til at køen ved det ledige sæde efter Christijan Albers i Spyker teamet vil tage nogen ende, og den nyeste kører der sættes i forbindelse med pladsen er Sakon Yamamoto.
 

Flere kilder havde ellers sat Formel 3 Euroserie køreren Nico Hulkenberg, som den sandsynlige afløser for den fyrede hollænder, men det afviser Hulkenbergs manager Willi Weber med følgende bemærkning:
"Nico her ikke brug for en hurtig Formel 1 debut. Og jeg vil aldrig sætte en af mine kørere i en Spyker."

Efter at være stillet overfor Willi Webers udtalelse, kom svaret fra Spyker teamchef Colin Kolles promte:
"Jeg vil aldrig samarbejde med Hr. Weber."

Med Nico Hulkenberg ude af spillet, kom rygterne om Sakon Yamamoto op til overfladen, hvor det mere end antydes, at en kontrakt mellem ham og Spyker teamet kan blive underskrevet allerede i dag eller i morgen.

Sakon Yamamoto kørte i 2006 11 løb for Super Aguri teamet, inden han blev udskiftet med Anthony Davidson.
Yamamoto kører i år i Grand Prix 2 serien for spanske BCN, og skønt vi nu er halvvejs gennem sæsonen, har han endnu ikke scoret nogle point!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Nicolas Hülkenberg
  • Sakon Yamamoto
  • Spyker F1
  •