Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Toyota Atlantic Series

Ronnie Bremer skal køre Formula Atlantic

Formel Atlantic 
25/07/07 

- i San Jose for Brooks Associates Racing
Manden der startede Ronnie Bremers USA eventyr, Atlantic eamejer John Brooks, vil have Ronnie ud at køre allerede i kommende weekend, hvor Champ Car World Series showet er nået til San Jose i Californien.
 

Efter Polestar Teamet er sat i tomgang af økonomiske årsager, har det set meget sort ud for Ronnie resten af sæsonen 2007. Økonomien omkring Champ Car og Atlantic har været stram de seneste år, men en stærk europæisk offensiv med foreløbig 2 løb i år på vores side af andedammen laver forhåbentlig om på det faktum.


Denne racer overtager Ronnie Bremer denne weekend.
(Foto: CCWS)

Ronnie Bremer:
"John ringede i går ved middags tid, med følgende præcise besked: Få din røv ind i en flyver nu, du skal køre min Atlantic racer nummer 10 i San Jose denne weekend. John og jeg har været rigtig gode venner siden jeg kørte i hans team, reelt var det jo ham der fik lokket mig til USA i 2004, og det har jeg været ham evigt taknemmeligt for lige siden. Jeg glæder mig, og håber at det uheld som har forfulgt mig i år hos Polestar, ikke følger mig til Brooks Associates Racing."

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om Formel Atlantic i San Jose
Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Brooks Associates Racing
  • San Jose
  • 29/07/07 - San Jose - Formel Atlantic
  •      ASETEK SIMSPORTS