Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Vi har jo ikke ærgret os

Danish
Touringcar
Challenge 

25/07/07 

- over at skulle ligge under bilen hele sommeren
Efter en travl sæsonstart med nye biler, en ny kører og nye folk, så kunne Chevrolet Motorsport Danmark nok trænge til en rigtig god sommer med sol og varme, men sådan er det som bekendt ikke gået.
 

”Næh, men så har man da ikke ligget under bilen og skruet, og kun tænkt på at komme ud til stranden”, smiler Kent Bo Steffensen bredt. ”Jeg synes nok, at folkene havde fortjent det bedre, men nu har vi så valgt at se det positive i situationen.”


Claus under bilen.
(Foto: Spider-Web.dk)

Der har ikke været stille i ret lange perioder på værkstedet ved Bogense. Bilerne har været skilt ad i stumper og stykker, og alle dele er blevet inspiceret og eventuelt udskiftet inden samlearbejdet. ”Vi har ikke rigtigt fundet noget, som var ødelagt, men nu har vi både lært bilerne bedre at kende og fået sikkerhed for, at de er klar til næste omgang, så vi har fået noget godt ud af det dårlige vejr.”


Darren på motorinspektion.
(Foto: Spider-Web.dk)

Der er også blevet tid til lidt papirarbejde, og et af resultaterne er en status over sæsonens forløb.

LøbKørerSuper PoleHeat 1Heat 2Heat 3
1Henrik Lundgaard3487
Pontus Mörth9DNF2011
2Henrik Lundgaard6DNF129
Pontus MörthDNF955
3Henrik Lundgaard3355
Pontus Mörth4479
4Henrik Lundgaard319DNF13
Pontus Mörth23178


Kent renoverer gearkasse.
(Foto: Spider-Web.dk)

”Jeg er ikke helt tilfreds med resultatet, men det er nok, fordi jeg synes, at vi er blevet snydt udenfor banen. Der er ikke noget at udsætte på det, som Henrik (samlet niendeplads i DTC) og Pontus (samlet syvendeplads i DTC) har præsteret i nye og ukendte biler. Men nu får vi se resten af sæsonen. Vi skal ud og køre om det.”

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Pontus Mörth
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  •