Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Enge fyret fra Petersen White Lightning

ALMS
GT Class 

26/07/07 

American Le Mans SeriesTjekkiske Tomas Enge er med øjbliklig virkning fyret fra Petersen Motorsports/White Lightning. Årsagen til denne fyrring er umiddelbart uheldet der skete under sidste weekends afdeling af the American Le Mans Series der blev kørt på Mid-Ohio.
 

Tomas Enge var indblandet i det de fleste vil kalde et almindeligt race uheld. Han havde en tæt fight med med begge Risi Competizione bilerne, og i sidste ende fik han en straf for ramme Mika Salo's Ferrari.
Det skulle efter sigende være årsagen til at man fyrrede Enge på gråt papir.

Dale White forklarer at teamet har en politik om hvordan man opfører sig, og han påstår at Enge har været på kant med både teamet og IMSA siden løbet på Lime Rock Park.
Efter Lime Rock havde Enge fået den besked fra teamet at der ikke ville blive tolereret flere straffe, og det kom der så alligevel på Mid Ohio, og derfor måtte det ende sådan.

Dirk Muller fortsætter med at køre bilen for Petersen Motorsports/White Lightning, og teamet finder en ny makker til ham inden næste afdeling af ALMS, der køres på Road America den 11. august.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Tomas Enge
  • White Lightning Racing
  • Mid-Ohio
  • 11/08/07 - Road America - ALMS
  •