World Touring Car Championship

Rickard Rydell tilbage i WTCC

WTCC
26/07/07

Den svenske racerkører Rickard Rydell mistede op til denne sæson sin plads hos SEAT Sport teamet i World Touring Car Championship serien, men nu er den succesrige svensker tilbage i serien igen.

Rickard Rydell skal den kommende weekend deltage i World Touring Car Championship løbene på Scandinavian Raceway i Anderstorp, Sverige, hvor han stiller op i en Chevrolet Lacetti fra Ray Mallock Ltd.

(Foto: Chevrolet)

Beslutningen om at Rickard Rydell skulle deltage i det svenske WTCC løb er ikke nogen hastig indskydelse, det har været forberedt et stykke tid.
Rydell testede sammen med teamet på Pembrey banen allerede inden de skulle køre det sidste løb i Porto, og han overværede også løbet, hvor teamets tre faste kørere Alain Menu, Robert Huff og Nicola Larini kørte en 1-2-3 sejr hjem.

(Grafik: Chevrolet)

"Jeg var med i Porto, for at se hvordan teamet arbejder på en løbsweekend, for at få lidt mere føling med tingene, og jeg må nok sige at teamets folk er 'Master Class', med det de viste føler jeg mig bedre tilpas ved at skulle køre for dem i Sverige" - udtaler Rickard Rydell.

Rickard Rydell har kørt en del på banen i Anderstorp mens han kørte i blandt andet Formel 3 klassen, og sidste gang han kørte der var i forbindelde med ETCC løbet i 2003 mens han kørte for Volvo, hvor han sluttede på henholdsvis 7. og 3. pladserne i de to afdelinger der blev kørt på banen i Sverige

Ud af teamets tre faste kørere, er det kun Nicola Larini der har kørt på den svenske bane før, han deltog i ETCC løbene i både 2002 og 2003 - hvor han vandt begge gange!