Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Klien har flere valg

Formel 1 
26/07/07 

I sidste uge fik begge Honda teamets kørere, Rubens Barrichello og Jenson Button, forlænget deres kontrakter med teamet, mens der er mere tvivl om hvad deres testkører Christian Klien vil næste år.
 

Da teamchef Nick Fry præsenterede Rubens Barrichello og Jenson Button som kørere igen i 2008, holdt han en lille 'kunstpause' før han nævnte Christian Klien som testkører.
Dette tolkes som værende et tegn på, at Honda og Klien endnu ikke har nogen kontrakt for den kommende sæson.

Årsagerne til at der endnu ikke foreligger en kontrakt kan være mange, men mon ikke hovedsagen er at Klien helst vil have et sæde som fast kører, frem for en plads som testkører.


Er Christian Kien færdig som testkører hos Honda, eller tager han en sæson mere?
(Foto: Bridgestone F1)

Klien har et stykke tid flirtet med Spyker teamet, han har sågar testet for dem, der blev endda talt om at han måske skulle køre for dem til Europas Grand Prix på Nürburgring som afløser for den fyrede Christijan Albers.
Sådan gik det dog ikke, den plads købte Markus Winkelhock for snuden af Klien, men da Winkelhock kun vil (har sponsore til at) køre dette ene løb, holder Klien selvfølgelig forbindelsen ved lige.

Samtidig forlyder det at han også har et tilbud om en fast plads i Super Aguri teamet, der jo nærmest er at betragte som et 'Honda juniorteam'.
Skifter Klien til Super Aguri teamet, så bliver det på bekostning af Anthony Davidson, da Takuma Sato har fået forlænget sin kontrakt med teamet for 2008 sæsonen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Christian Klien
  • Spyker F1
  • Super Aguri Formula 1
  •