Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bahrain åbner ballet i 2008

Formel 1 
24/07/07 

Siden 1996 har det med en enkelt undtagelse, altid været Australiens Grand Prix der har startet 'Formula One World Championship' sæsonen, men sådan bliver det ikke i 2008.
 

Selv om Formel 1 kalenderen endnu ikke er færdigforhandlet, så er det allerede bestemt at 2008 sæsonens første løb skal køres i Bahrain på Sakhir International Raceway, ligesom det skete i 2006.

Løbet i Australien der køres i Albert Park bliver nummer to på kalenderen, og udover at det er rykket i rækkefølgen, så er også starttidspunktet blevet rykket.
Fra det traditionelle tidspunkt for løbsstarten - klokken 14:00 - bliver starten på Australiens Grand Prix 2008 rykket til klokken 15:30 lokaltid, dermed er deres planer om et natløb droppet for denne gang.
Årsagen til dette er for bedre at kunne passe TV transmissionen inde i de europæriske TV-stationers sende planer, samt i et forsøg på at få endnu flere TV seere.

Samtidig blev det oplyst at de populære V8 Supercars er tilbage som Support klasse.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Albert Park
  • Sakhir
  •