Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BGTC

Simonsen fortsætter med at imponere

British GT
Championship 

23/07/07 

For en uge siden blev der kørt endnu en afdeling af British GT Championship på Brands Hatch, her deltog Allan Simonsen i Christian Broadcasters Ferrari 430 GT3, for første gang i denne sæson. Simonsen har ellers kontrakt med teamet, men hans kalender har været så optaget i år, at han ikke har kunnet køre for dem tidligere.
 

Allan Simonsen var som altid uimponeret af opgaven, og han brillerede med at sætte den hurtigste trænings tid, erobre pole poistion og hurtigste warm-up tid, og afslutnings vis kom han på podiet i begge afdelinger.
Løbet på Brands Hatch indbragte en 3. og 2. plads slået af den ny tilkomne Dodge Viper.

Alle i den internationale race verden må snart kende navnet Allan Simonsen, der er kommet på podiet i alle de løb han har deltaget i, i år, undtagen "The Tortuous 5-day Targa Tasmania".

Anden halvdel af sæsonen bliver ikke mindre hektisk for Simonsen hvor han skal køre med i Le Mans Series, Australsk GT, British GT, 24 Hours of Spa samt de to Australske V8 Supercar endurance løb Sandown 500 og Bathurst 1000.

I sidst nævnte skal Simonsen igen køre for Richard Lyons i Team Vodaphone/888 Ford Falcon BA V8 Supercar sammen med sidste års vindere Craig Lowndes og Jamie Whicup.

Simonsen vil også deltage i et hjemligt arrangement, og det er Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken, der køres den 3. til 5. august, hvor han skal køre sammen med Lars Erik Nielsen og hans Australske ven Rob Sherrard.
De kommer og giver opvisning i lidt kørsel i Porsche 962C, Lola T70 Mk3B, Grüppe B Porsche 930 og Lancia Fulvia HF Rallye Fanaloni.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Lars Erik Nielsen
  • Brands Hatch
  • Fælledparken
  • 05/08/07 - Fælledparken - CHGP
  •