Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

TT Assen…men uden ”cykler” - vol 1

Formel Renault 
21/07/07 

Formel RenaultTredje runde af Formel Renault 2.0 Northern European Cup er skudt i gang. TT Assen er denne gang banen der skal lægge asfalt til denne store og populære løbsserie.
 

Allerede fredag formiddag blev der kørt de første mange testkilometer, som på strålende vis indikerer at de kørere der set med danske øjne er store talenter, også lever op til dette prædikat. Danmark er repræsenteret ved KEO Racing og Team Formula Sport og på kørersiden er det så svenske Alexander Haegermark og danske Steffen Møller der skal stå for den praktiske del af disciplinen.


Steffen Møller.
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Fredag formiddags træning gav fine tider på en bane der egentligt er tiltænkt race med motorcykler. Steffen Møller fik en bedste på 1:39.207 og for Alexander Haegermark det til 1:39.290. Manden der tog bedste tid var engelske Oliver Oakes med tiden 1:38.102 efterfulgt af Valtteri Bottas, Finland (1:38.316) og Frank Kechele fra Tyskland (1:38.515).


Alexander Haegermark.
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Valtteri Bottas var endnu engang hurtigste skandinav og tiderne for de enkelte så således ud:

5. Valtteri Bottas 1:38.316
10. Steffen Møller 1:39.207
11. Alexander Haegermark 1:39.290
16 Joonas Mannerjärvi 1:40.190
21 Joonas Kostiainen 1:39.350
26 Philip Forsman 1:40,518
27 Pierre Selander 1:40.306

Endnu en træningsrunde fandt sted i fredag eftermiddag. Da dette blev påbegyndt skrevet, var det med et håb om at himlens sluser ville holde tæt til denne træningsrunde var overstået, men dette fromme ønske gik desværre ikke i opfyldelse. Tværtimod blev det til en vandpantomime af de helt store. Dette dog uden at nogen fik beskadiget bilerne.


Alexander Haegermark.
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Lige så imponerende som det synes at være, at Steffen Møller avancerede hele tre placeringer under eftermiddags træningen, ja lige så skuffende synes det også at være at Alexander Haegermark droppede ned på en placering som nummer 22. Samlet set må man håbe at kvalifikationen lørdag eftermiddag vil gå en del bedre for Haegermark.


Steffen Møller.
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Og går det en hel del bedre for Steffen Møller, ja så begynder det at blive rigtigt interessant set med danske øjne.

Tommy Hostrup Galskjær

Læs mere om:
 • Alexander Haegermark
 • Steffen Møller
 • KEO Racing
 • Team FormulaSport
 • Assen
 • 22/07/07 - Assen - Formula Renault 2.0 NEC
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her