Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Winkelhock kører Spyker

Formel 1 
19/07/07 

Tredie Winkelhock i Formel 1
Tyske Markus Winkelhock overtager som forventet Christian Albers plads hos Spyker teamet i weekendens løb på Nürburgring. Foreløbig er der kun tale om det ene løb. Spyker er stadig i gang med at finde en permanent løsning.
 

Det er anden gang i løbet af kort tid at Winkelhock overtager et sæde fra en anden. For nylig fik han også en plads i DTC serien, da Adam Carroll valgte at koncentrere sig om GP2 serien.

Officielt er Winkelhock stadig kandidat til at have pladsen hos Spyker resten af sæsonen, men det er lang fra sikkert at det bliver sådan. I sidste ende er penge det afgørende, og for Winkelhock har det virket som om at det primære var at komme til start på hjemmebane.

Markus Winkelhock er søn af den Manfred Winkelhock, der selv kørte Formel 1 i 80'erne - ikke uden evner, men heller ikke med den store succes. Mestendels kørte han for det tyske ATS team. Manfred Winkelhock blev dræbt i Gr. C ulykke i 1985.

Markus' onkel - Joakim Winkelhock forsøgte sig også som Formel 1 kører - i 1989 for AGS - uden noget der dog mindede om succes.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • Markus Winkelhock
  • Spyker F1
  • Nürburgring
  • 22/07/07 - Nürburgring - Formel 1 - FIA F1
  •