Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

Tom K og Ekström er klar!

Race of
Champions 

17/07/07 

Race of ChampionsSelvom der er længe til både (h)jul og det traditionelle ”Race of Champions”, har de første mestre allerede meldt sig klar.
 

Årets udgave af ”Race of Champions” køres i december på det nybyggede Wembley Stadium (tænk at de konservative englændere kunne nænne, at rive det gamle ned!!). Vanen tro mødes det ypperste af kørere indenfor de forskellige motorsportsserier. Blandt de allerede tilmeldte er de to DTM-esser fra Abt Audi Tom Kristensen og Mattias Ekström.

”Jeg glæder mig til dette arrangement, specielt fordi min kollega og team-kammerat Tom Kristensen er med” udtaler Mattias Ekström, som vandt ”Race of Champions” i 2004. ”Selvom det bare var et show-race, så var det et af de største øjeblikke i min karriere!”

”Race of Champions” er bare rigtig sjovt, her gås til den, trods det at det bare er ”show”… alle vil gerne vise deres bedste og alle vil selvfølgelig gerne vinde. For tilskuerne er det en speciel oplevelse, de får alle stjernerne fra forskellige serier og de er oven i købet tæt på !” tilføjer Tom K. (Nu fyrre, frisk og fyrig !?... TILLYKKE!)

Den tidligere DTM-mester Mattias Ekström (2004) og ”Der Le Mans Rekord-Sieger” Tom Kristensen er ikke de eneste racerstjerner der allerede har tilmeldt sig ”Race of Champions 2007”.
Andre som er hurtigt ude: Jenson Button, ”Uncle Dave” Coulthard, Sebastian Bourdais (ChampCar og Le Mans), Andy Priaulx (dobbelt WTCC-mester), Colin McRae (Rally VM) og sidst men ikke mindst gør den syvdobbelte F1-verdensmester Michael Schumacher come-back!

Allerede nu tegner det til det måske bedst besatte ”Race of Champions” nogensinde… flere stjerner kommer utvivlsomt til. Vi følger selvfølgelig op.

”Stay tuned”!

Them

Læs mere om:
  • Mattias Ekström
  • Tom Kristensen
  • Wembley Stadium
  • 16/12/07 - Wembley Stadium - Race of Champions
  •