Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Vil Pescarolo købe en Peugeot 908?

Sportscar racing 
19/07/07 

Endnu en historie fra rygtebørsen er poppet op i ’sommer’ varmen. Historien går på at Pescarolo er i en tæt dialog med Peugeot, om at købe mindst en Peugeot 908, for så at indsætte bilen i American Le Mans Series.
 

Dele af historien kunne godt være sand, men hvorfor skulle Peugeot være villig til at sælge en 908'er allerede efter en sæson?
Og hvorfor vil Pescarolo ikke køre med sit eget chassis mere?

Historien virker lidt lunken, men flere medier bringer den, og set i lyset af at Pescarolo er presset på power, kunne der meget vel være afholdt flere møder om dette her emne backstage.

Det er helt sikkert at Peugeot meget gerne vil til USA, og deltage i ALMS for at promovere deres diesel biler, lige såvel som Audi gør nu.

Jeg tror dog gerne Pescarolo vil køre med sit eget chassis, og så med en diesel motor i den, men ingen fabrikker sælger endnu ’løse’ diesel motore, og på den led kan han være presset til at købe hele pakken.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Pescarolo Sport
  •