Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Hvad vil Toyota?

Sportscar racing 
18/07/07 

Der er rigtig mange rygter, om Toyota vil tilbage til sportscar. Det ene rygte behøver dog ikke være mere rigtig end det andet, men ting er dog sikkert, i hvert fald set udefra. Toyota's Formel 1 satsning har ikke givet dem det afkast som de havde forventet.
 

Ovennævnte faktum gør selvfølgeligt også at rygter om at droppe Formel 1 overhoved opstår, på den anden side kunne Toyota også blive i Formel 1, og blive ved med at blive publiceret på alverdens TV kanaler hver 14. dag.

Jeg har før rørt ved dette emne uden vi endnu har set/hørt facts fra Toyota fabrikken. Tidligere har jeg gætte på at Toyota ville bygge en Lexus hybrid racer til GT1 klassen, men den bil har vi endnu ikke set.

Jeg er dog sikker på, at hvis Toyota vil lave noget specielt hvis de kommer tilbage til sportscar, og med noget specielt mener jeg en bil der ikke blot er traditionelt benzindreven.
Det kunne være en hybrid bil, det kunne være en bio diesel racer eller noget helt andet.

Det bedste bud på rygtebørsen lige nu er, at Toyota vil bygge en lukket bil ala GT one, og dermed entrere LMP1 klassen. En sådan bil vil i såfald formodentligt blive bygget efter det kommende reglement hvor alle LMP1 biler skal være lukkede. Dermed har vi udskudt Toyota’s sportscar comeback endnu et par år.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Panasonic Toyota Racing
  •