Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar racing har lavet sponsor aftale

Rally 
17/07/07 

med Glenco A/S
Escobar racing v/Lars Kragh har netop afsluttet en aftale, omkring støtte fra Glenco A/S, som meget gerne vil bruge Escobar racing´s to biler, som et reklame fremstød for Glenco´s aktiviteter i lokal området ved Køge.
 


Med Totalteknik fra Glenco behøver du kun en leverandør.
(Foto: Escobar Racing)

Glenco løser opgaver inden for alle installationsfag - sammen eller hver for sig. Flere af fagene dækker vi selv, mens andre dækkes af solide samarbejdspartnere, der efterlever Glenco's krav til kvalitet og præcision

Hvad er Totalteknik?
Glenco kalder det Totalteknik, når Glenco samler flere tekniske installtionsfag i en og samme entreprise. Det er f.eks. el, VVS, køling, ventilation, sprinkler og automation eller blot nogle af disse fag.

Glenco har blandt andet afdelinger i både Køge og Hvidovre. Glenco vil meget gerne udbygge Køge afdelingen, med det store potentiale der er, og bliver omkring Køge i disse år.

Teamchef Peter Ackermann: Vi er virkelig glade for den støtte vi får fra Glenco A/S, med den nye aftale, er det rigtig dejligt at se vores arbejde med vores eksponering af sponsor, giver grobund for at nye sponsor vælger at støtte os.

Vi er med på top plan, i en meget dyr sport, så det er dejligt at de lokale i Køge og omegn vælger at arbejde sammen med os, om at dyrke rally sporten på dette niveau.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: