Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Vi må finde en plads i DTC til knægten

Supercopa 
15/07/07 

Kurt Thiim jublede i telefonen sent søndag eftermiddag:
”Det har været en super weekend for Nicki. Han har bare kørt fantastisk flot og vist sit talent.”
 

Allerede under den frie træning viste Nicki, at tingene gik op i en højere enhed ved at sætte hurtigste tid i den frie træning. Det var helt tydeligt, at banen passede ham, og bilen passede til banen, så forhåbningerne var støt stigende frem til tidtagningen.

Tidtagningen gik også helt forrygende med hurtigste tid. Det viste sig desværre, at den hurtigste omgang blev vekslet til en startplacering som nummer otte, fordi han havde overhalet under gult flag. ”Jeg kan ikke huske, at der var noget gult flag, men jeg fokuserede også mere på at få bilen hurtigt og sikkert rundt”, siger Nicki. ”Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis jeg har overset flaget, men det kan ske.”

Første heat forløb helt efter planen med fuldt angreb fra første meter. Der blev avanceret stille og roligt til fjerdepladsen var hjemme. Den placering var fuldt fortjent og meget tilfredsstillende, så glæden blev endnu større, da han samtidig blev kåret som bedste rookie.

Som vi kender det herhjemme vender man startrækkefølgen for de første otte biler, så der skulle startes fra femtepladsen i andet heat. Igen viste Nicki, at han kan disponere sin indsats og arbejde sig frem gennem feltet. Det blev til endnu tre overhalinger, men det lykkedes ikke at komme forbi Florian Gruber, som tog sejren. Pointmæssigt var resultatet dog bedre, da Gruber kun var gæstekører og dermed ikke kunne tage mesterskabspoint. Nicki fik derfor det maksimale antal point for sejren og ligger nu godt til i mesterskabet. Tillægsgevinsten var, at han også i andet heat blev kåret som bedste rookie, så der er for alvor sat fokus på den unge mand.

”Nu er han så tæt på Sebastian Asch, der fører tabellen, at det mindste uheld for Asch er til vores fordel. Det øger også interessen for ham, så der er rigtig mange, som er begyndt at holde øje med Nicki. Nu skal vi bare finde et sæde i DTC, så vi kan se, hvordan han klarer sig der”, slutter en rævestolt Kurt Thiim telefonsamtalen.

Spider-Web
Jan Gripping


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Mugello
  • 15/07/07 - Mugello - Supercopa
  •