Formel 3 Euro

Mugello - race 1 - resultat

15/07/07

Romain Grosjean kørte en overbevisende sejr hjem i det første af weekendens to løb i Formula Three Euro Series på Mugello banen i Italien, hvor han var over 16 sekunder foran køreren på 2. pladsen.

Kamui Kobayashi der kom i mår på 2. pladsen havde yderligere 3 sekunder ned til den nærmeste gruppe af forfølgere, her var der tilgengæld tæt kamp mellem Sebastien Buemi, James Jakes og Jean-Karl Vernay om placeringerne fra nummer 3 til 5.

Løbet startede med en kollision i det første sving, som resulterede i at Tim Sandtler udgik, og både Tom Dillmann og Nico Hulkenberg måtte en tur i pit, for at få foretage små reparationer på deres racere.

Den tidligere Racing Denmark kører, tyskeren Harald Schlegelmilch, sluttede løbet på 16. pladsen.